Translate

dimarts, 10 de maig del 2016

Avui cerquen els nens


Una vegada ja sabem on hem de cercar la informació, sabem quins son els pros i contres de que ho facin i ja hem fet diverses activitats digitals amb els alumnes ens toca que passin a l'acció. Avui us proposo una activitat per realitzar amb alumnes de 10 anys en la qual han de cercar informació per internet.


The Water Cycle: Graphic showing the movement of water through the water cycle.

 El tema que proposo és el del cicle de l'aigua


Els alumnes es dividiran en 4 grups i cada un serà l'encarregat d'una fase del cicle. 





El primer que farem és una petita pluja d'idees a l'aula i a continuació els hi demanaré que tot i que formen part d'un grup, individualment han de cercar més informació sobre el tema a internet.

Tenen 15 minuts per cercar en el diferents buscadors que els hi proporciono:









Cliqueu sobre les imatges si voleu cercar-hi. Aquesta activitat és en anglès i és per això que els tres cercadors que els hi donc són anglesos. 

Els alumnes han de triar les paraules claus que introduiran en el cercador per tal de fer la millor cerca possible i hauran d'escollir d'entre totes les opcions donades quina s'apropa més a allò que busquen. 
Una vegada passats els 15 minuts es reuniran amb el seu grup inicial i compartiran la informació trobada. Ara el que hauran de fer és tornar a seleccionar quina és la informació més rellevant d'entre la de tots els companys per tal de compartir-la amb la classe i que aquesta els entengui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada