Translate

diumenge, 20 de març del 2016

Una història curiosa

L'activitat de la qual us vull parlar avui és força curiosa i divertida. Tots a mesura que anem creixent sens van inculcant una serie de valors i normes que sense que ens en adonem sens queden gravades dins nostre i no sabriem dir quan les vam aprendre. Un exemple serien les senyals de trànsit o tots els símbols que sense la necessitat d'un text que t'expliqui el que vol dir ja saps el significat. A cas quan vas al lavabo no saps a quin has d'entrar? Veritat que només veient el dibuix d'un pal amb una faldilla o sense aquesta ja se sap on has d'anar?

Doncs és exactament això del que tracta aquesta activitat. Utilitzant totes les senyals que podem trobar al nostre entorn s'ha de muntar una història, ja sigui inventada o no. En aquesta s'hi va convinant una petita frase de la història amb una senyal representativa.

Es una bona manera de despertar la creativitat dels nens i que al mateix moment aprenguin les senyals que ens envolten. A la meva classe la vam fer amb el programa power point, una eina molt necessària i útil per a futurs treballs, es per això que es una bona activitat per a practicar aquest recurs. Us animo a que la proveu amb els vostres alumnes, us sorprendran les increibles històries que poden arribar a crear nens tant petits.

Per a que tingueu una idea de com es fa, jo i una companya, vam triar el conte de la caputxeta vermella per a recrear-lo i així és com van quedar algunes diapositives:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada