Translate

diumenge, 27 de març del 2016

Un nom abstracte

M'agradaria presentar-vos també una activitat que em sembla molt divertida i que es pot realitzar a qualsevol edat.

Tots, i cada un de nosaltres, tenim un nom, ja sigui curt com Ana; o llarg, com Magdalena i aquest ens pot agradar més o menys, ja que nosaltres, al nèixer, no l'escollim. El que no sabíem és que amb el nostre nom podem jugar-hi!!

L'activitat que us explico a continuació tracta de jugar amb el nostre nom, però no amb els sons de les lletres, sino amb la forma d'aquestes. Primer de tot, cliqueu a sobre de la imatge per enllaçar amb l'aplicació:



Del que es tracta és d'agafar les lletres que contingui el nostre nom, ja siguin tant en majúscules com minúscules, i fer-les grans, petites, girar-les, invertir-les, etc., per tal de construir-hi alguna figura. El que jo us proposo és que els vostres alumnes intentin, amb les seves respectives lletres, formar una cara, tot i que se'ls hi pot demanar quelcom.

Us adjunto un exemple amb el nom de GISELA:



Us recomano aquesta activitat, a part de divertida, ajuda els més petits a descobrir les lletres i familiaritzar-se amb elles!! Deixeu volar la imaginació dels nens i us asseguro que us sorprendran!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada